Κίνα Καλλυντικό Makeup προσώπου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Hihoo Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 158 8988 0040

WhatsApp : +8615889880040

Free call
Guangzhou Baoyan Bio-Tech Co., Ltd

Δημιουργία της ομορφιάς για τον κόσμο!

Guangzhou Baoyan Bio-Tech Co., Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: ιδιωτική ετικέτα Αριθμός Υπαλλήλων: 800~1000
Ετήσιες πωλήσεις: 15000000-22000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Κίνα Guangzhou Baoyan Bio-Tech Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

MESTRACT

Εργοστάσιο δήλωση-2020.3.28.pdf Mestract

Η Co. Mestract Biotech Guangzhou, ΕΠΕ βρίσκεται στην περιοχή Panyu, Guangzhou Κίνα, που καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 30.000 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος είναι διεθνοποιημένος cOem, ODM και επιχειρήσεις υπηρεσιών OBM που ενσωματώνουν την έρευνα και την ανάπτυξη των πρώτων υλών καλλυντικών, την ανάπτυξη του τύπου, την επεξεργασία και την παραγωγή με το πλήρες σύνολο υπηρεσιών εμπορικού προγραμματισμού.

 

Η Co. Mestract Biotech Guangzhou, ΕΠΕ έχει περισσότερες από 800 εκατοντάδες των υπαλλήλων -καθήκοντος και μιας Ομάδας Διοίκησης με περισσότερο από εξήντα προσωπικό. Η τέλεια παραγωγή και το λειτουργικό σύστημα, οι περίπλοκες εγκαταστάσεις της έρευνας και της ανάπτυξης και της παραγωγής, και απεριόριστοι ο επιστημονικός και η τεχνολογική καινοτομία, και μας κάνουν το σύνολο της εμπιστοσύνης, και καταβάλλουμε αδιάλειπτες προσπάθειες να επιτύχουμε το στόχο να δημιουργήσουμε το εργοστάσιο παγκόσμιων άριστο καλλυντικών βαθμιαία.

 

Με τη λεπτομερή κατανόηση για το ασιατικό δέρμα και την κινεζική αγορά, Mestract ακολούθησε τη μεγάλη προοπτική «της δημιουργίας της ομορφιάς για τον κόσμο», και κόλλησε στις τιμές πυρήνων «της λειτουργίας με τη καλή πίστη, αναζήτηση για την τελειότητα, επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία, λαϊκή», κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να παρέχουμε τις τιμές για τους τελικούς πελάτες από την επένδυση στον εξοπλισμό υποδομής, την εφαρμογή, την έρευνα και την καινοτομία βιο και της νανοτεχνολογίας, και σταθεροί να αναβαθμίσουμε των υπηρεσιών και της δύναμης.

 

Το Mestract είναι η πρότυπη βάση παραγωγής με τα διεθνοποιημένα πρότυπα. Η επιχείρηση Mestract έχει καθιερώσει τα πλήρη και τέλεια διοικητικά τμήματα και τα λειτουργικά συστήματα, όπως το γραφείο γενικών διευθυντών, το τεχνολογικό ερευνητικό και ανάπτυξης τμήμα, η διεύθυνση προγραμματισμού, το τμήμα παραγωγής, το τμήμα γαλακτώματος, το τμήμα προϊόντων, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, το τμήμα διοικητικών μεριμνών, το τεχνολογικό τμήμα υπηρεσιών, το αγοράζοντας τμήμα, το οικονομικό τμήμα, το προσωπικό και το διοικητικό τμήμα, κ.λπ. και έχει περισσότερες από δύο εκατοντάδες του καλά εκπαιδευμένου και προσωπικού -καθήκοντος και υψηλός - ποιοτική Ομάδα Διοίκησης.

 

 

Για να συσσωρεύσει τη δύναμη με τη δύναμη και να προσπαθήσει να προχωρήσει για την ελπίδα! Το προσωπικό Mestract θα δημιουργήσει τις τιμές για τους πελάτες και θα δημιουργήσει την ομορφιά για τον κόσμο με τις σημαντικές υπηρεσίες και τις αδιάλειπτες προσπάθειες, και την εργασία σκληρή να πραγματοποιήσει το μεγάλο στόχο της δημιουργίας του παγκόσμιας ποιότητας άριστου εργοστασίου καλλυντικών.

Κίνα Guangzhou Baoyan Bio-Tech Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

BAOYAN

Εργοστάσιο δήλωση-2020.3.28.pdf Baoyan

Η Co. Guangzhou BAOYAN Biotech, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009, και BAOYAN εξασφάλισε την ποιότητα των προϊόντων και λειτούργησε με την ειλικρίνεια και τη καλή πίστη, και έθεσε τα θεμέλια για την πλούσια συσσώρευση και την ανάπτυξη της Co. Guangzhou Mestract Biotech, ΕΠΕ.

 

Το Mestract καθιέρωσε την επαγγελματική έρευνα και αναπτυξιακό κέντρο, υπάρχουν περισσότεροι από 35 ερευνητές στην έρευνα και το αναπτυξιακό κέντρο με το skincare, του προσώπου μάσκα, γεύσεις, δέρμα-που τρέφουν από την ιατρική παραδοσιακού κινέζικου, οι οποίες κάνουν συνεχώς τις μεγάλες προσπάθειες να αναπτυχθούν οι νέοι τύποι των προϊόντων, και Mestract δεν είναι φιλάργυρο στην αύξηση της επένδυσης, και εμμένουμε απαρασάλευτα στην τεχνολογική οδηγώντας δύναμη ως βάση, και στα προϊόντα υψηλά - ποιοτικά προϊόντα για να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα στο μέλλον.

 

Σήμερα, Mestract προσπαθεί για την εφαρμογή της εταιρικής φιλοσοφίας- «Δημιουργώντας την ομορφιά για τον κόσμο. Για να διαχειριστείτε το εργοστάσιο με την τοποθέτηση της δημιουργίας των εμπορικών σημάτων και για να δημιουργήσετε τα εμπορικά σήματα με τα πρότυπα έξι-αστεριών, επεκτείνετε την αξία εμπορικών σημάτων των πελατών, καθιερώστε το νέο μοντέλο και τα πρότυπα στην ομορφιά και τη βιομηχανία καλλυντικών, και δημιουργήστε το παγκόσμιας ποιότητας άριστο εργοστάσιο του ονείρου καλλυντικών.

 

Το Mestract ανυπομονεί να προχωρήσει με το καθένα από τις αμοιβαίες υποστηρίξεις στο δρόμο της επιτυχίας, σας ευχαριστεί!

Ιστορία

Κίνα Guangzhou Baoyan Bio-Tech Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 • 2009 η Co. βιοτεχνολογίας Guangzhou Bao Yan, ΕΠΕ καθιερώθηκε στην προσδοκία και τη μεταρρύθμιση
 •  
 • 2010 καθιερώστε και τελειοποιήστε το διεθνές πρότυπο - σύστημα διαχείρισης ποιοτικής παραγωγής
 •  
 • 2011 η εισαγωγή του ποιοτικών συστήματος διαχείρισης και των διεθνών προτύπων GMPC
 •  
 • 2012 Baoyan πιστοποιείται από GMPC ISO9001 το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης
 •  
 • 2013 επιθεώρηση εργοστασίων Bao yan περασμένη από Watsons
 •  
 • 2014 αρχισμένη βάση κατασκευή Mestract
 •  
 • 2015 Mestract που τίθεται επίσημα σε λειτουργία και μέσω της πιστοποίησης GMPC
 •  
 • 2016 BaoYan έγινε εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Περασμένη Mestract watsons επιθεώρηση εργοστασίων

 •  

 • 2017 συντηρητική τεχνολογία εγκαταστάσεων Mestract η βιολογική έχει αναγνωριστεί από την εθνική αρχή. Το Mestract απονεμήθηκε την πρώτη batch επιχειρηματικών έρευνας και ανάπτυξης guangzhou προσόντων οργάνωσης το 2017

 •  

 • 2018 στρατηγική συνεργασία με Givaudan. Έχει λάβει 17 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Υπηρεσία

Κίνα Guangzhou Baoyan Bio-Tech Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Το Mestract έχει την οργάνωση που η επαγγελματική ομάδα μάρκετινγκ και υπηρεσιών, ενσωμάτωσε μια σειρά επαγγελματικών ταλέντων, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρησιακής επέκτασης, του προγραμματισμού αγοράς, του μάρκετινγκ, του οπτικού σχεδίου, της προώθησης πωλήσεων, της κατάρτισης, των υπηρεσιών μεταπωλήσεων, κ.λπ., για να παρασχεθούν των πελατών την έρευνα αγοράς για το εμπορικό σήμα καλλυντικών, τον προγραμματισμό, την έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων, την παραγωγή, τη συσκευασία, το σχέδιο, τη λειτουργία, τη διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού, την προώθηση αγοράς, τη διαχείριση μάρκετινγκ, τη δημιουργία εμπορικών σημάτων, την εφαρμογή και τις επιχειρηματικές υπηρεσίες διαχείρησης, το πλήρες σύνολο κ.λπ. λειτουργικών συστημάτων, και οι πελάτες βοήθειας δημιουργούν και πραγματοποιούν την αξία εμπορικών σημάτων, ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα αγοράς της βιώσιμης ανάπτυξης, και επιτυγχάνουν την επιτυχία της επένδυσης στην αγορά καλλυντικών.

Η ομάδα μας
Προγραμματισμός αγοράςΠρογραμματισμός αγοράς
Το Mestract αποτελείται την ομάδα προγραμματισμού αγοράς από τους ερευνητικούς συμβούλους, τους εμπορικούς εμπειρογνώμονες, τους αρμόδιους για το σχεδιασμό των διαφημιστικών οργάνων 4A και τους επαγγελματικούς εμπορικούς και προγραμματίζοντας διατυπώνοντας συντάκτες στη βιομηχανία καλλυντικών, και μπορεί να παρέχει στους πελάτες τις άριστες προγραμματίζοντας υπηρεσίες.
Περιεχόμενο υπηρεσιών:
1. Έρευνα αγοράς: Στόχος έρευνας αγοράς, δοκιμή παρατήρησης, ανάλυση στοιχείων, ερευνητική έκθεση.
2. Προϊόν που προγραμματίζει: Ανάλυση αγοράς και αξιολόγηση, προγραμματισμός των γραμμών παραγωγής, προσδιορισμός θέσης παραγωγής, στρατηγική προϊόντων.
3. Στρατηγική εμπορικών σημάτων: Έρευνα εμπορικών σημάτων και έρευνα, προσδιορισμός θέσης εμπορικών σημάτων, προγραμματισμός εμπορικών σημάτων, διαχείριση εμπορικών σημάτων.
4. Πολιτισμός εμπορικών σημάτων: Προγραμματισμός CI, πολιτισμός των τιμών, πολιτισμός της εικόνας, πολιτιστική διάδοση.
Επαγγελματικό σχέδιο
 
 
 
 
Επαγγελματικό σχέδιο

Το Mestract έχει την επαγγελματική ομάδα σχεδίου οργάνωσης και μπορεί να παρέχει

οι πελάτες με τις μιας στάσης υπηρεσίες από το εμπορικό σήμα σχεδιάζουν

σχέδιο συσκευασίας προϊόντων.
Περιεχόμενο υπηρεσιών:
1. Σχέδιο εμπορικών σημάτων: VI σχέδιο, σχέδιο εικόνας.
2. Σχέδιο προϊόντων: Σχέδιο συσκευασίας, υλικά συσκευασίας

    σχέδιο, τελικό σχέδιο.
3. Σχέδιο διαφήμισης: Κύριο οπτικό σχέδιο, σχέδιο αφισών.

Κατάρτιση και προώθηση

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατάρτιση και προώθηση

Μετά από να κάνει το δείγμα και να επιβεβαιώσει την τελική έκδοση, Mestract θα διατυπώσει το προωθητικό σχέδιο σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα προγραμματισμού εμπορικών σημάτων και προϊόντων που επιβεβαιώνεται και από τα δύο κόμματα, και θα παράσχει τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες για τους πελάτες και θα ακολουθήσει τα τέλεια πρότυπα υπηρεσιών για να εξασφαλίσει τον πελάτη για να κυριαρχήσει εντελώς τις απαραίτητες πληροφορίες.
Περιεχόμενο υπηρεσιών:
Κατάρτιση εμπορικών σημάτων, κατάρτιση προϊόντων, προωθητική κατάρτιση σχεδίου, προωθητικός τρόπος και κατάρτιση τεχνικής.

 
 
 
 
 
 
Υπηρεσίες μεταπωλήσεων
 
 
 
Υπηρεσίες μεταπωλήσεων
Μετά από την έναρξη των προϊόντων των πελατών στην αγορά, η ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων Mestract θα εποπτεύσει ανατροφοδοτεί των προϊόντων, εξετάζει τα προβλήματα προϊόντων σε 24 ώρες από τον παντός καιρού τρόπο. Το Mestract μπορεί να παρέχει στους πελάτες τις προτάσεις βελτίωσης και οι πελάτες βοήθειας κερδίζουν τις πιό τεράστιες αγορές με τη συνόψιση και την ανάλυση της ζήτησης στην αγορά, να πραγματοποιήσουν την έρευνα αγοράς και την ανάλυση για τους καταναλωτές ακανόνιστα.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας